Nyitva tartás

Egész évben
09:00 - 20:00

Híreink, programjaink

Heti menü 2024.02.19.-23.
2024.02.07
Húsvét 2023.
2023.03.26
Ünnepi ajánlatunk 2022
2022.12.07

További híreink...

Szolgáltatás

  • Bankkártya elfogadóhely
  • Utalványok elfogadása
  • Wifi

Ozmánbükről perceken belül elérhető jónéhány nevezetesebb kirándulási és szórakozási lehetőség. A teljesség igénye nélkül ízelítőül felsorolunk néhányat, melyet javaslunk felkeresni.

Aqua City

A zalaegerszegi Aqua City kitűnő lehetőség a kikapcsolódásra, a strandolásra. Rengeteg csúszda és medence garantálja az ön pihenését és szórakozását.

 

Borostyán tó

Zalalövőn a rómaiak által is használt kereskedelmi (Borostyán) útvonal mellett található a horgászásra és fürdésre is alkalmas csodálatos környezetben található tó.

 

Lovarda

Szarvaskenden, a közeli községben hódolhatnak szenvedélyüknek a lovaglás szerelmesei.

 

Vadása tó

Hegyhátszentjakabon erdei környezetben található a méltán országos hírnévre szert tevő Vadása tó. A csendet és nyugalmat keresők itt megtalálják a horgászási és fürdőzési lehetőségek mellett az erdei séták, a gombászás örömeit is.

 

Szintén a közelben található a Gersekaráti, valamint a Döröskei Horgásztó, ahol a sporthorgászok "paradicsomát" találják az ezeket felkeresők.

A falu határában található a pusztacsatári templom, mely búcsújáró hely.

15-30 km-nyi távolságban javasoljuk felkeresni Szombathely, Zalaegerszeg, Hévíz és Lenti városokat, ahol a történelmi látványosságokra, a Skanzenre, valamint a gyógy- és termálfürdőkre hívjuk fel a figyelmüket.

Előzetes egyeztetés alapján kirándulást szervezünk vendégeink számára. Saját gépkocsinkkal elszállítjuk Önöket akár a zalaegerszegi Aquacity-be, vagy más közeli szórakozási és kikapcsolódási helyszínekre.